Selecteer een pagina

Wat een verandering! De felgekleurde meisjeskamer van Lieneke is van top tot teen gerestyled. De opdrachtgevers stonden volledig open voor mijn ideeën en hebben met hun motto: ‘als we het doen, doen we het goed’ een volledige metamorfose goedgekeurd.

Van knalrood, blauw, groen en geel is de kamer in stijlvolle zachte kleuren gehuld met een stoer antraciet accent. De landelijke sfeer wordt vooral gecreëerd door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals de eikenhouten vloer, bed en het rendierhuid.

 

After After Lamp

Vóór de metamorfose

Before  Before

Deze meidenkamer heeft een aantal bijzondere meubels. Het bed en de enorme kast zijn maatwerk. Lieneke kan al haar kleding, boeken en speelgoed kwijt achter de deuren en in de diepe lades wat een opgeruimd geheel geeft. De structuur van het hout komt door de vergrijsde groene kleur heen. Dit geeft een mooi effect.

De opdrachtgevers zijn erg blij met het resultaat. ‘Lieneke maakt nu iedere ochtend haar bed op,’ vertelt haar moeder. Regelmatig komen vriendinnetjes haar kamer bewonderen. ‘Die slaken vaak een ‘wauw, wat mooi’ kreet uit. Wij zijn meer dan tevreden.’ Wat een prachtige complimenten!

Binnenkort wordt de kamer volledig afgestyled voor de photoshoot van Lifestyle Almere.

Ben je gevallen voor het bloembehang en de accessoires in Lieneke’s kamer? Deze kun je bij ons vinden onder het tapje kids. Op zoek naar interieuradvies? Kijk op www.pluckstyling.nl. Wij helpen je graag.